Vacature – Sales & Education Manager België

Wil jij impact verkopen? De wereld beter maken met jouw verkooptalenten en kennis van de kappersmarkt? Op zoek naar een ondernemende uitdaging? Je houdt ervan om (nieuwe) teamleden te ondersteunen in hun ontwikkeling? Dan ben jij de geknipte persoon!

Wil jij impact verkopen? De wereld beter maken met jouw verkooptalenten en kennis van de kappersmarkt? Op zoek naar een ondernemende uitdaging? Je houdt ervan om (nieuwe) teamleden te ondersteunen in hun ontwikkeling? Dan ben jij de geknipte persoon!

50% van het afval dat de kappers ‘produceren’ kan perfect gerecycleerd worden maar belandt momenteel bij het restafval of wordt doorgespoeld door de gootsteen. Dat is té veel en moet anders. Samen met jou willen we de kapperssector aanpakken door kappers gemakkelijke manieren van recyclen en verduurzaming aan te bieden.

Over Green Circle Salons

Green Circle Salons werd in 2009 opgericht in Canada. We helpen meer dan 16.000 schoonheidsspecialisten om een duurzame impact te creëren door hun afval zo circulair mogelijk te recyclen en door hen te helpen hun CO2-voetafdruk te verkleinen. Sinds maart 2023 werkt Green Circle Salons verder aan haar doel om de professionele industrie duurzamer te maken in de Benelux.

Sinds maart overtuigden we al meer dan 600 kappers om zich aan te sluiten, haalden we al meer dan 2 ton afval op en lanceerden we partnerships met meer dan 6 merken. Onze salons ontvangen elke maand ongeveer 45.000 klanten, 45.000 opportuniteiten om over Green Circle Salons & duurzaamheid te spreken en zo een verschil te maken buiten het salon!

Wat we zoeken leggen we haarfijn uit 

  • Je krijgt de ultieme ‘entrepreneurial challenge’ van je leven terwijl je kunt starten met een bewezen businessmodel en gegarandeerde tractie in de markt.
  • Je vertrekt van de genereerde leads en doorloopt het proces tot de onboarding van de salons.
  • Je neemt de training van salon professionals en nieuwe leden van het salesteam voor je rekening.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de salons.
  • Je bent verantwoordelijk voor alles wat met sales te maken heeft en helpt mee om deze cruciale component van onze jonge startup verder uit te bouwen.
  • Jij kan bouwen. Jij begeleidt en volgt ook onze collega in Nederland op. Ook bekijk je samen hoe we met de cosmetica merken de beste resultaten kunnen behalen en zoveel mogelijk salons aan kunnen sluiten op het programma.
  • Jij wil groeien. Je bent een cruciale schakel in onze startup en groeit met ons mee.

Ben jij de geknipte persoon:

  • Nederlandstalig met een goede kennis van Frans en Engels;
  • Een kenner van de Belgische kappersmarkt;
  • Ervaring: Je hebt 3+ jaar ervaring met idealiter een eerste managementervaring en/of een sterke passie om mensen te begeleiden en coachen.
  • Ondernemend: Je houdt ervan om bedrijven op te bouwen en voelt je goed in een snelgroeiende en veranderende omgeving. Je bent gedreven en doet alles om resultaten te bereiken.
  • Sales: Je houdt ervan om deals af te sluiten, in contact te komen met mensen en vindt het niet erg om op de baan te zijn.
  • Impact: Je houdt ervan om impact te maken. Zowel binnen onze kleine organisatie alsook binnen de sector maar ook mensen te begeleiden naar een duurzame toekomst.
  • Leiderschap: Je houdt ervan om (nieuwe) teamleden te ondersteunen in hun ontwikkeling om zo samen ambitieuze doelen te behalen.

Wat mag je verwachten:

Je bent een kernwaarde binnen Green Circle Salons die nauw samenwerkt met de founders en een sleutelrol speelt in de commerciële expansie van onze startup. Hierbij kan je steunen op best practices uit Noord-Amerika en een bewezen businessmodel in de Benelux.

Je bent verantwoordelijk voor alles wat met sales te maken heeft en helpt mee om deze cruciale component van onze jonge startup verder uit te bouwen door o.a. de juiste medewerkers aan te werven.

Als Sales Manager – Sales Educator bij Green Circle Salons geniet je van een competitief compensatiepakket gebaseerd op je sales prestaties. Hoe succesvoller je bent in het behalen en overtreffen van verkoopdoelen, hoe groter je verdienpotentieel. Tijdens het sollicitatiegesprek bespreken we specifieke details over de commissiestructuur en eventuele extra stimulansen of bonussen die beschikbaar zijn. De baan is fulltime met enorme doorgroeimogelijkheden naar de toekomst.

En natuurlijk kunnen we ons topteam niet vergeten. Je komt terecht in een startup die veel verandert, maar we houden het tof en luchtig. Een dosis dagelijkse humor krijg je er zeker bij.

We zoeken iemand met een zeer sterke werkethiek die waanzinnig nieuwsgierig is en een ondernemende drive heeft. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen die je succes zullen bepalen. Als je ervan overtuigd bent dat je over deze eigenschappen beschikt, solliciteer dan gerust!

Ben je klaar om direct aan de slag te gaan? Deze opwindende kans is beschikbaar voor onmiddellijke start, zodat je ons team kunt versterken en direct een positieve impact kunt hebben. Solliciteer nu en kom bij een team dat zich inzet voor een duurzamere toekomst in de schoonheidsindustrie!

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief op info@gcs.br-production.purplepanda.be

Ready to create beauty, not waste?

Sluit je aan bij de community!

Onze planeet heeft betrokken leiders nodig. Sluit je aan bij meer
dan 16.000 Waste Warriors over de hele wereld die de mensen en
de planeet mooi houden.

Bereken jouw impact